The Game Changers

Met een première op het Sundance Film Festival, onder regie van Academy Award-winnaar Louie Psihoyos (The Cove), is THE GAME CHANGERS momenteel onmiskenbaar één van de meest veelbelovende documentaires over voeding en menselijke prestaties.

Een revolutionaire documentaire over vlees, proteïnen & kracht. Met enkele van de sterkste, snelste en taaiste atleten ter wereld, toont “The Game Changers” de explosieve groei van plantaardige voeding in de professionele sport, met een mix van baanbrekende wetenschap en cinematografische verhalen vol strijd en triomf. Deze film toont de achterhaalde myhtes over voeding en bewijst dat de juiste voeding niet slechts de menselijke prestaties beïnvloedt, maar zelfs de gezondheid van de gehele wereldbevolking.
Deze unieke mix van inspirerende personages, boeiende verhalen en nuttige informatie liet bij de eerste kijkers van THE GAME CHANGERS een onuitwisbare indruk achter en vele influencers, trendsetters en bedrijven noemden de film nu al leidend in hun toekomstige kijk op plantaardige voeding.

Speeltijden:
19 september om 21.00 uur

Duur: 122 minuten
Entree: € 12,50 p.p.

Let op: kortingsvouchers zijn niet geldig voor deze voorstelling.

Bestel je tickets online, klik hier.

0

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken