Prosecco Première: All My Life

Op donderdag 26 november 2020 organiseren we de Prosecco Première. Onder het genot van een heerlijk glaasje bubbels of biertje kan je genieten van de première van het romantisch drama All My Life. 

Jenn Carter (Jessica Rothe, Happy Death Day films) en Sol Chau (Harry Shum Jr., Crazy Rich Asians) zijn een charmant en levenslustig paar dat net verloofd is. Alles lijkt ze mee te zitten totdat Sol de diagnose krijgt dat hij leverkanker heeft en in de terminale fase zit. Hun toekomstdromen en plannen om in de zomer te trouwen vallen in duigen. In een race tegen de klok zetten hun familie en vrienden een crowdfundingsactie op om in twee weken tijd een bruiloft te organiseren. Tot hun verrassing krijgen ze hartverwarmende reacties van mensen uit de hele wereld, die met hun genereuze donaties hun steun willen betuigen. Hun band wordt hierdoor nog sterker en ze realiseren zich dat ware liefde geen grenzen kent. All My Life is geregisseerd door Marc Meyers naar een origneel script van Todd Rosenberg. De film is geproduceerd door Todd Garner and Sean Robins (Tag en Playing with Fire) voor Broken Road Production met Robin Fisichella en Gina Matthews als uitvoerend producenten.

Datum: 26 november 2020
Aanvang: 19.45 uur
Entree: € 10,50 p.p.
Inclusief film en glaasje bubbels of biertje

Bestel je tickets online, klik hier. 

Let op: Wij mogen 30 personen per zaal plaatsen. Bij de ingang van de zaal krijg je een plaats toegewezen, je mag niet zelf kiezen. Je mag met 2 personen naast elkaar zitten. 

0

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken