Weert is sinds 2016 Regenboogstad en dan mag een Rainbow Night natuurlijk niet ontbreken. Op 23 mei 2019 organiseert Gotcha! Cinema de eerste Rainbow Night met de voorpremière van de film Rocketman. Ben jij man, vrouw, transgender, gay, groot, biseksueel, groen, klein of paars? Iedereen is tijdens de Rainbow Night van harte welkom. We ontvangen je op deze avond met een heerlijk hapje en drankje. 

Rocketman
Taron Egerton (Kingsman: The Secret Service, Sing) is Elton John in de nieuwe bioscoopfilm Rocketman, een musical fantasie gebaseerd op het bijzondere verhaal over de legendarische artiest in het begin van zijn muziekcarrière. In de film komen de meest geliefde nummers van Elton John voorbij die worden gezongen door hoofdrolspeler Taron Egerton. Rocketman vertelt het inspirerende verhaal over een small-town boy die uitgroeide tot een van de meest iconische personen uit de popcultuur. Verder o.a. met Jamie Bell (Billy Elliot, King Kong) als tekstschrijver en schrijfpartner Bernie Taupin, Richard Madden (Game of Thrones) als John Reid, Eltons eerste manager en Bryce Dallas Howard (Jurassic World: Fallen Kingdom) als Eltons moeder Sheila Farebrother. Geregisseerd door Dexter Fletcher.

Weert Regensboogstad
Sinds 2015 maken het rijk en 41 grote steden in Nederland zich hard voor meer sociale acceptatie, weerbaarheid en veiligheid van homo’s, lesbiennes, biseksuelen, transgenders, en intersekse personen (LHBTI). Deze steden zijn ‘Regenboogsteden’. Op 3 februari 2016 tekende wethouder Geert Gabriëls, namens het college van Burgemeester en Wethouders, de intentieverklaring en werd Weert Regenboogstad. Maar omdat Weert niet genoeg inwoners had om regenstad te mogen blijven, heeft Weert de krachten gebundeld met Roermond. Samen hebben zij genoeg inwoners en mogen ze zich ‘Regenboogstad’ noemen.

Datum: 23 mei 2019
Aanvang: 21.00 uur
Entree: € 10,- p.p.
Inclusief film, hapje en welkomstdrankje

Bestel je tickets, klik hier.

0

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken