In de maand juni gaat Gotcha! Cinema terug in de tijd! Tijdens Lovely Sunday zie je deze drie romantische zwijmelfilms opnieuw op het grote witte doek. 

About Time – 9 juni 2019
About Time is de romantische komedie van schrijver en regisseur Richard Curtis, bekend van o.a. Notting Hill, Bridget Jones’s Diary en Love Actually. De jonge advocaat Tim Lake (Domhnall Gleeson) krijgt van zijn vader (Bill Nighy) te horen dat de mannen in zijn familie door de tijd kunnen reizen. Wanneer hij verliefd wordt op de mooie, maar onzekere Mary (Rachel McAdams) besluit hij om deze gave te gebruiken om haar voor zich te winnen. Alleen dat blijkt nog niet zo makkelijk te zijn als gedacht.

Verder met onder anderen: Lydia Wilson (Star Trek Beyond), Lindsay Duncan (Birdman), Margot Robbie (The Wolf of Wall Street) en Vanessa Kirby (Mission: Impossible – Fallout).


Notting Hill (20th Anniversary) – 16 juni 2019

Het lot brengt een onwaarschijnlijk koppel bij elkaar als de nietsvermoedende Britse eigenaar van een reisboekenwinkeltje (Hugh Grant) per ongeluk sinaasappelsap morst op een van zijn klanten – de meest beroemde en begeerde filmster ter wereld, Anna Scott (Oscar®-winnaar Julia Roberts). De romantiek bloeit tussen hen, terwijl ze ook krijgen te maken met de moeilijkheden van hun riskante relatie door onder andere de bekendheid van Anna.

Verder met onder anderen: Rhys Ifans (The Amazing Spider-Man), Hugh Bonneville (Paddington) en John Shrapnel (Gladiator).


Love Actually – 23 juni 2019

Van een minister-president tot een ouder wordende rockster naar een werkster: liefde is overal en loopt langs grappige, verdrietige en bizarre wegen. De voor een Oscar® genomineerde schrijver Richard Curtis regisseert een ensemblecast vol Hollywoodsterren met tien komische verhalen over liefde in Londen met een hartverwarmend slot op kerstavond. Love Actually is inmiddels een echte klassieker geworden in het genre.

Met onder anderen: Emma Thompson, Billy Bob Thornton, Laura Linney, Liam Neeson, Hugh Grant, Alan Rickman, Colin Firth, Keira Knightley en Rowan Atkinson.

 

Op 27 juni keert scenarist en regisseur Richard Curtis terug met zijn nieuwe film Yesterday (geregisseerd door Danny Boyle, Slumdog Millionaire, Trainspotting, 28 Days Later), waarin singer-songwriter Jack (Himesh Patel) wakker wordt in een wereld waarin The Beatles nooit hebben bestaan en hij als enige hun nummers nog kent. Ter ere van de release van Yesterday keren in juni drie films van Richard Curtis terug in de bioscoop: About Time, Notting Hill (20th Anniversary) en Love Actually.

 

Entreeprijzen:
Losse verkoop per film: € 8,-
Combi-Ticket (About Time, Notting Hill en Love Actually): € 17,50

Tickets:
About Time
Notting Hill
Love Actually

0

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken