Kom op vrijdag 4 of 18 december met al je vrienden, vriendinnen of je ouders naar de speciale Kids Night Out met de film Misfit 3 De Finale! Dit mag je zeker niet missen! Bij aankomst mag je eerst shinen op onze rode loper. Bij binnenkomst ontvang je een heerlijk drankje en popcorn. Trommel dus snel iedereen op, want dit wordt een avond om niet te vergeten! 

Misfit 3 De Finale 
Julia (Djamila), Nick (Niek Roozen) en Sterre (Jolijn Henneman) beginnen het schooljaar goed: ze hebben een contract bij een platenlabel en mogen optreden in een grote nationale liveshow. Totdat na een fusie van de twee scholen iedereen van het Olympus College bij hen op het Hoogland komt, inclusief hun eeuwige rivale Babette (Tinne Oltmans)! Alle squads staan op zijn kop en terwijl Babette haar nummer 1 positie terug probeert te winnen, raken de Misfits bevriend met de verlegen Tara (Nienke van Dijk). De Misfits moeten alles op alles zetten om bij elkaar te blijven en hun droom te volgen om de finale van de internationale muziekwedstrijd, de TMA’s, te winnen.

Voor aanvang van de film kun je kijken naar de speciale (digitale) Misfit Show.

Datum: 4 & 18 december 2020
Aanvang: 18.45 uur
Duur: 92 minuten (deze voorstelling heeft geen pauze)
Entree: € 10,50 p.p.
Inclusief drankje en popcorn

Bestel je tickets online, klik hier

Let op: Wij mogen maximaal 30 personen per zaal plaatsen. Kinderen t/m 12 jaar en huishoudens mogen naast elkaar zitten. Bij de ingang van de zaal krijg je een plaats toegewezen, je mag niet zelf kiezen.

0

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken