I’ll be there for you…

Het is 25 jaar geleden dat de allereerste aflevering van de sitcom Friends werd uitgezonden. Om dit te vieren brengt Gotcha! Cinema de iconische afleveringen, exclusieve interviews en nog nooit eerder vertoonde beelden voor het eerst naar het grote doek, geremasterd in 4K.

Het evenement herenigt fans met hun oude BFF’s – broer en zus Ross en Monica Geller (David Schwimmer en Courteney Cox) en hun vrienden Chandler Bing (Matthew Perry), Phoebe Buffay (Lisa Kudrow), Joey Tribbiani (Matt LeBlanc) en Rachel Green (Jennifer Aniston) – om enkele van hun grappigste momenten samen opnieuw te beleven.

De serie was 10 seizoenen lang een favoriet onder zowel critici als fans en won vele prijzen waaronder verschillende Emmy’s® en een Golden Globe®. In 25 jaar is Friends veranderd in een cultureel fenomeen en heeft de serie een grote schare trouwe fans opgebouwd. Friends is bedacht door David Crane en Marta Kauffman, die de serie produceerden met Kevin Bright via Bright/Kauffman/Crane Productions in samenwerking met Warner Bros. Television.

Datum: 20 oktober 2019
Aanvang: 19.00 uur
Entree: € 12,50 p.p.

Bestel uw tickets online, klik hier.

0

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken