Mannenavond: Rambo: Last Blood

De perfecte mannenavond! Bier, frikadellen en Sylvester Stallone! Kom op 20 september met je vrienden naar de mannenavond met Rambo: Last Blood en geniet tijdens de film van 3 speciaalbiertjes en frikadellen voor € 16,50 p.p.
 
Rambo: Last Blood
Om verder te leven in anonimiteit heeft John Rambo (Sylvester Stallone) zich na zijn laatste missie teruggetrokken op een ranch in Texas. Hij leidt een rustig leven, tot de dag dat de kleindochter van een goede vriendin wordt ontvoerd door mensenhandelaren. Vastbesloten haar te redden vertrekt John naar Mexico, waar hij belandt in de heftige wereld van de sekshandel en zich genoodzaakt voelt om opnieuw naar zijn wapens te grijpen. Dat zet vanzelfsprekend kwaad bloed bij het Mexicaanse kartel, dat vanaf dat moment op niets anders zint dan wraak. John zal al zijn skills uit het verleden moeten gebruiken om dit gewelddadige kat-en-muisspel te overleven.
 
Datum: 20 september 2019
Aanvang: 21.00 uur
Entree: € 16,50 p.p. (inclusief film, 3 speciaalbiertjes en frikadellen)

Let op: kortingsvouchers zijn niet geldig voor deze voorstelling.

Ook dames zijn natuurlijk van harte welkom. Let op: de film is gekeurd voor personen van 16 jaar en ouder. De speciaalbieren worden enkel geschonken aan personen van 18 jaar of ouder. Legitimatie is verplicht en er zal controle plaatsvinden.

Bestel je tickets online, klik hier.

 
0

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken