Mannenavond: Honest Thief

De perfecte mannenavond! Bier, frikadellen en Honest Thief! Kom op 9 oktober met je vrienden naar de Mannenavond en geniet tijdens de film van 2 speciaalbiertjes en frikadellen voor € 14,50 p.p.

Tom (Liam Neeson) is een heleboel, maar twee dingen in het bijzonder: een beruchte bankovervaller én een hopeloze romanticus. Hij wil niet dat zijn relatie met Annie (Kate Walsh) op leugens is gebaseerd en besluit zichzelf aan te geven. Maar als hij de FBI belt om te bekennen en een deal te bepleiten wordt hij vierkant uitgelachen. Na wat aandringen gaan de jonge agenten Nivens (Jai Courtney) en Hall (Anthony Ramos) op onderzoek uit en ontdekken dat Tom de waarheid spreekt! Zij zien Toms’ gestolen geld echter als hun eigen ticket naar rijkdom. Dit is het begin van een bizar kat-en-muisspel, waarbij het nog maar de vraag is wie de echte dieven zijn.

Datum: 9 oktober 2020
Aanvang: 20.45 uur
Entree: € 14,50 p.p. (inclusief film, 2 speciaalbiertjes en frikadellen)

Ook dames zijn natuurlijk van harte welkom. Let op: de speciaalbieren worden enkel geschonken aan personen van 18 jaar of ouder. Legitimatie is verplicht en er zal controle plaatsvinden. Bij de ingang van de zaal krijg je een plaats toegewezen, je mag niet zelf kiezen. Je mag met 2 personen naast elkaar zitten.

Bestel je tickets online, klik hier

0

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken