Live Muziek

Nieuwjaarsborrel – 1 januari 2020

Traditiegetrouw gaan we weer swingend het nieuwe jaar in met anderkovver! Kom gezellig met familie en vrienden proosten op een gezond en liefdevol 2020. Vanaf 20.00 uur, gratis entree.

Muzikaliteit met een vleugje humor en een toefje chaos zijn de ingrediënten van Anderkovver.
Natuurlijk moet er gedurende het optreden een wisselwerking zijn tussen het publiek en de band.
Toch heeft deze band het vermogen om ook, wanneer het aanwezige publiek liever luistert of met andere dingen bezig is, de avond volledig naar zich toe te trekken om uiteindelijk de zaal plat te krijgen.

Gratis entree!

 

Weerter Brandslag Live – 3 april 2020

Weerter Brandslang Live – 3e Editie
Geniet op 3 april bij de 8 gezellige Brand bier cafés van Weert van gastvrijheid, vakmanschap, heerlijk bier én live muziek.

Bij Gotcha! Weert kan je tijdens de Weerter Brandslang Live genieten van Mmoozz. MmoozZ is zo’n band die muziek is gaan maken vanuit een passie en dat hoor je terug! De dame en mannen van MmoozZ willen op een avond het liefst zo lang mogelijk spelen. Niet alleen de energie van de band is uniek, ze zijn ook altijd in voor een geintje op het podium. ‘De lol die de bandleden zelf hebben, is erg aanstekelijk’ is een veel gekregen reactie na een show van MmoozZ. We zeggen expres ‘show’, want ze geven geen optreden maar een show.

Deelnemende Café’s;
De Brouwer
Don Papi
Gotcha!
Zig Zag
Du Commerce
Tramhalte
‘T Swaentje
Stadscafé de SooS

Gratis entree!

 

Kermis Weert 2020

Vrijdag 25 september 2020: Anderkovver
Zaterdag 26 september 2020: MmoozZ
Zondag 27 september 2020: Guarantee

0

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken