Ladies Night

Geniet bij Gotcha! Cinema van een heerlijke Ladies Night voor jou en je vriendinnen! We ontvangen jullie met een glaasje bubbels en in de zaal staan heerlijke amuses op jullie te wachten. Voorafgaand aan de film hebben we een loterij met leuke prijzen.

Soof 3
In Soof 3 heeft Soof eindelijk haar leven lekker op de rit. Ze is gelukkig, de Kooksoof loopt prima en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen. Soof houdt als vanouds alle ballen in de lucht, voor iedereen. Op het moment dat ze slecht nieuws krijgt, komt Sascha thuis en stelt haar verloofde voor. Soof grijpt het huwelijk van haar dochter met beide handen aan om haar kop in het zand te steken. Soof moet leren zelf ook eens hulp toe te laten, omdat ze die hulp waard is en haar familie van haar houdt.

Datum: 8 december 2021
Aanvang:
Zaal 1: 19.45 uur (uitverkocht)
Zaal 3: 20.15 uur (uitverkocht)
Entree: € 15,- p.p.
Inclusief film, welkomstdrankje, loterij en amuses

De Ladies Night is geannuleerd. Bezoekers van voorstellingen die komen te vervallen hebben van ons een bericht ontvangen. Heb je aan de kassa een kaartje gekocht voor een voorstelling die komt te vervallen, neem dan contact met ons op via gotcha@gotcha-weert.nl

0

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken