Ladies Night: Zwaar Verliefd

Op 10 oktober 2018 organiseert Gotcha! Cinema weer de populaire Ladies Night. Ditmaal met de voorpremière van de romantische komedie:

Zwaar Verliefd

De jonge, succesvolle dierenarts Isa is een tikkeltje onzeker over haar lijf én de liefde. Ruben is dé perfecte man. Knap, werkt met zijn handen en houdt zielsveel van zijn labrador Bo. Als Isa op een dag Bo redt van een chocoladevergiftiging, valt ze als een blok voor zijn baasje. En hij voor haar, maar dat durft Isa niet te geloven. Na een peptalk van haar zus en vriendinnen besluit ze de Bossche bollen te laten staan en sleept ze zichzelf naar de sportschool. Haar zelfvertrouwen groeit en eindelijk besluit ze voor haar droomman te gaan. Maar is Ruben nog steeds geïnteresseerd? Een luchtige romantische komedie waarin de eeuwige strijd tegen de kilo’s en de liefde op een grappige, herkenbare manier bij elkaar komen. Naar het boek van Chantal van Gastel.

Datum:  10 oktober 2018
Aanvang: 20.15 uur (Zaal 2)
Entree:    € 14,50 p.p.

Inclusief loterij, welkomstdrankje en zoete en hartige amuses

Bestel je kaarten online: tickets

Reserveren voor de Ladies Night is niet mogelijk. Kaarten kunnen enkel online gekocht worden of aan de kassa tijdens openingsuren.

0

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken