Ladies Night: Made in Italy

Op 6 & 7 oktober 2020 organiseert Gotcha! Cinema weer een heerlijke Ladies Night voor jou en je vriendinnen! Ditmaal met de voorpremière van de romantische komedie: Made in Italy.

De hartverwarmende comedy Made in Italy vertelt het verhaal van de eigenzinnige Londense kunstenaar Robert (Liam Neeson) die met zijn van hem vervreemde zoon Jack (Michaél Richardson) afreist naar Toscane om het huis dat ze van hun echtgenote en moeder hebben geërfd te verkopen. Tot hun teleurstelling treffen ze de eens zo schitterende villa compleet verwaarloosd aan. Wanneer de renovaties niet volgens plan verlopen doet dat de toch al gespannen relatie tussen vader en zoon weinig goed. Robert heeft weinig talent voor klussen en zoekt daarom de hulp van enkele kleurrijke locals. Voor Jack lijkt de staat van het huis een weerspiegeling van zijn zoektocht naar herinneringen aan de gelukkige tijd met zijn moeder. Dan ontmoet Jack de levendige Italiaanse kokkin Natalia, die met de gerechten uit haar lokale trattoria zijn lichaam en ziel voedt. Terwijl Robert en Jack het huis in volle glorie herstellen, werken de vader en zoon ook aan hun relatie. En lijkt hun toekomst een verrassende wending te nemen.

Data: 6 & 7 augustus 2020
Aanvang: 20.15 uur
Entree: € 15,- p.p.
Inclusief film, welkomstdrankje, loterij en amuses

Bestel je tickets online, klik hier

Let op: Bij de ingang van de zaal krijg je een plaats toegewezen, je mag niet zelf kiezen. Je mag met 2 personen naast elkaar zitten. Tickets voor de Ladies Night kunnen enkel online gekocht worden of aan de kassa tijdens openingsuren. 

0

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken