Ladies Night: April, May & June

Op dinsdag 17 december 2019 organiseert Gotcha! Cinema weer een Ladies Night! Ditmaal met de voorpremière van het drama: April, May & June. 

April, May & June
Drie halfzussen, met drie verschillende vaders vragen zich bij de naderende dood van hun moeder af: ‘Waar staan we in het leven? Wat hebben we nog met elkaar?’ En vooral: ‘Wat straks te doen met onze autistische broer Jan?’ Als de ernstig zieke moeder van April, May en June zich realiseert dat ze niet lang meer te leven heeft, roept ze haar dochters naar huis. Ze kan dit leven pas met een gerust hart verlaten als ze weet dat er goed gezorgd zal worden voor haar zoon Jan. Maar geconfronteerd met de vraag blijkt al snel dat ze zich alle drie ongeschikt achten. Daarbij merken de zussen dat ze de laatste jaren nogal van elkaar en hun broer vervreemd zijn. De vier zullen elkaar opnieuw moeten leren kennen, willen ze elkaar tot steun zijn in de moeilijke tijd die komt.

Met o.a. Linda de Mol, Tjitske Reidinga, Elise Schaap, Olga Zuiderhoek, Bas Hoeflaak, Patrick Duffy, Mark Rietman, Gijs Scholten van Aschat, Peter Bolhuis, Dragan Bakema

Datum: dinsdag 17 december 2019
Aanvang: 19.45 uur
Entree: € 14,50 p.p.
Inclusief welkomstdrankje en amuses

Let op: deze Ladies Night is op dinsdag.

Bestel je tickets online, klik hier.

0

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken