Ladies Night: Alles is zoals het zou moeten zijn

Op 3, 4 en 5 augustus 2020 organiseert Gotcha! Cinema weer een heerlijke Ladies Night voor jou en je vriendinnen! Ditmaal met de voorpremière van de komedie Alles is wat het zou moeten zijn.

Meteen na de geboorte van hun eerste kind biecht Iris’ vriend Pieter op dat hij dit kind nooit heeft gewild en binnenkort met zijn nieuwe liefde naar Afrika vertrekt. Zich woedend wentelend in zelfmedelijden en alcohol komen Iris’ prille moederschap, haar baan in de televisiewereld en haar sociale leven ernstig in de verdrukking. Iris wil niets liever dan dat Pieter terug komt. Samen met haar twee beste vriendinnen (en een ongrijpbare hondenuitlater) krijgt Iris in het jaar dat volgt haar leven weer op de rails en vindt ze ware liefde, maar niet voor ze heeft afgerekend met haar overspelige ex, een valse collega en een onwillige hond.

Datum: 3, 4 en 5 augustus 2020
Aanvang: 20.00 uur 
Entree: € 15,- p.p.
Inclusief film, welkomstdrankje, loterij en amuses

Bestel je tickets online, klik hier.

Let op: Bij de ingang van de zaal krijg je een plaats toegewezen, je mag niet zelf kiezen. Je mag met 2 personen naast elkaar zitten. Tickets voor de Ladies Night kunnen enkel online gekocht worden of aan de kassa tijdens openingsuren. Reserveren is niet mogelijk. 

0

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken