Kleuterbios: Brandweerman Sam – Klaar voor actie!

Speciaal voor de allerkleinste organiseert Gotcha! Cinema op zaterdag 6 oktober 2018 een Kleuterbios met de film Brandweerman Sam – Klaar voor actie!

Kleuterbios
Om de kleintjes kennis te laten maken met de bioscoop organiseert Gotcha! Cinema de Kleuterbios. Tijdens de film zal het geluid wat zachter staan en het zaallicht gedeeltelijk aanblijven. Na de film krijgt ieder kind een bioscoopdiploma, tekening en verrassing.

Brandweerman Sam – Klaar voor Actie!
Als een brandende oliewagen met volle snelheid richting Piekepolder rijdt, is Brandweerman Sam direct klaar voor een gedurfde reddingsactie. Mandy en Sarah filmen zijn redding en plaatsen het op hun nieuwe website Piekepolder Online. De video van Sams heldendaad gaat viraal en wordt ook opgemerkt door een beroemde Hollywood regisseur. Hij wil dat Sam de hoofdrol gaat spelen in zijn nieuwe film. Alleen wil de jaloerse tegenspeler van Sam deze rol ook en heeft er alles voor over om het van Sam af te pakken. Tijdens het filmen gebeuren er plotseling allemaal ongelukjes waarbij Sam gewond had kunnen raken. Daarom treft hij een aantal voorzorgsmaatregelen. Maar wanneer Sams tegenspeler het veiligheidslint van een vluchtauto doorknipt, vindt er een heel gevaarlijk ongeluk plaats. Alsof het allemaal niet erg genoeg is, lijkt het ook alsof het de schuld van Sam is. Mag Brandweerman Sam de film nog afmaken en komen Sarah en Mandy erachter wiens schuld het echt is?

Datum: zaterdag 6 oktober 2018
Aanvang: 16.00 uur
Duur: 75 minuten (inclusief pauze)
Entree: € 7,- p.p. Inclusief bioscoopdiploma, kleurplaat en verrassing

Bestel nu je kaarten online, klik hier.

0

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken