Kleuterbios: De Club van Sinterklaas en het Grote Pietenfeest

Speciaal voor de allerkleinste organiseert Gotcha! Cinema op 28 november 2020 een Kleuterbios met de film De Club van Sinterklaas en het Grote Pietenfeest.

Kleuterbios
Om de kleintjes kennis te laten maken met de bioscoop organiseert Gotcha! Cinema de Kleuterbios. Tijdens de film zal het geluid wat zachter staan en het zaallicht gedeeltelijk aanblijven. Na de film krijgt ieder kind een bioscoopdiploma, kleurplaat en verrassing.

De Club van Sinterklaas en het Grote Pietenfeest
Wanneer de Pieten weer in Nederland zijn, komen ze voor een grote verrassing te staan. Op het kasteel wordt namelijk door de feestdirecteur – in opdracht van Sinterklaas – een groot Pietenfeest opgebouwd. Een cadeau van Sint omdat alle Pieten het hele jaar zo goed hun best hebben gedaan. Met als speciale gast; Luan Bellinga! De Pieten willen direct het podium op, maar er moeten eerst nog schoentjes gevuld worden. Maar dat gaat mis! Coole Piet valt van het dak en is de volgende ochtend spoorloos verdwenen. De Pieten zijn in rep en roer. Waar zou Coole Piet zijn? Zonder Coole Piet kan het grote Pietenfeest niet doorgaan en sterker nog; Pakjesavond kan ook niet doorgaan als niet alle Pieten compleet zijn. Lukt het De Club van Sinterklaas en Luan om Coole Piet op tijd te vinden? En wat heeft de geheimzinnige Smoezel hiermee te maken?

Datum: 28 november 2020
Aanvang:
10.00 uur (uitverkocht)
10.15 uur 

Entree: € 7,50 p.p.
Alle kinderen ontvangen een kleurplaat, bioscoopdiploma en verrassing.

Bestel je tickets online, klik hier

Let op: Let op: Wij mogen maximaal 30 personen per zaal plaatsen. Kinderen t/m 12 jaar en huishoudens mogen naast elkaar zitten. Bij de ingang van de zaal krijg je een plaats toegewezen, je mag niet zelf kiezen.

0

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken