Kleuterbios: De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen

Speciaal voor de allerkleinste organiseert Gotcha! Cinema op zondag 16 december 2018 een Kleuterbios met de film De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen.

Kleuterbios
Om de kleintjes kennis te laten maken met de bioscoop organiseert Gotcha! Cinema de Kleuterbios. Tijdens de film zal het geluid wat zachter staan en het zaallicht gedeeltelijk aanblijven. Na de film krijgt ieder kind een bioscoopdiploma, kleurplaat en verrassing.

De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen 
In het Grote Dierenbos is weer van alles te beleven. De picknick van Juffrouw Ooievaar dreigt in het water te vallen als Bor de Wolf geen uitnodiging heeft ontvangen en de andere dieren verdwalen. Daarnaast viert Stoffel de Schildpad zijn verjaardag en hij heeft wel een heel bijzondere wens: hij wil leren vliegen. Daar weten Ed & Willem Bever wel wat op. En dan is het ook alweer tijd voor de jaarlijkse Grote Dierenbos-spelen. In de spannende competitie nemen Team Zwart en Team Wit het tegen elkaar op. Meneer de Raaf van Team Zwart zet letterlijk alles op alles om nu eens te winnen, maar zal dat hem lukken?

Datum: zondag 16 december 2018
Aanvang: 16.00 uur
Duur: 86 minuten (inclusief pauze)
Entree: € 7,- p.p. Inclusief bioscoopdiploma, kleurplaat en verrassing

Bestel nu je kaarten online. Klik hier.

0

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken