Kleuterbios: Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!

Speciaal voor de allerkleinste organiseert Gotcha! Cinema op 17 november 2019 een Kleuterbios met de film Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!

Kleuterbios
Om de kleintjes kennis te laten maken met de bioscoop organiseert Gotcha! Cinema de Kleuterbios. Tijdens de film zal het geluid wat zachter staan en het zaallicht gedeeltelijk aanblijven. Na de film krijgt ieder kind een bioscoopdiploma, kleurplaat en verrassing.

Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!
De klunzige buurmannen zijn terug in hun film Buurman & Buurman: Experimenteren er op los! Niets is te gek voor deze heren en gaan daarom allerlei uitdagingen aan. Zo proberen Buurman & Buurman op een hilarische manier pannenkoeken te bakken, proberen ze de appeldief te vangen door de appelbomen te beveiligen en experimenteren ze zelfs met een zelfgemaakte vliegmachine! En tsja.., waarom zou je naar een autowasstraat gaan wanneer je er ook zelf eentje kunt bouwen? De auto wordt er alleen wel een stukje viezer door… Al met al valt het experimenteren niet mee voor de buurmannen, waardoor ook dit keer het één en ander in de soep loopt… Het wordt een avontuur vol gekke experimenten met de stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwen. A je to!

Datum: 17 november 2019
Aanvang: 16.00 uur
Entree: € 7,- p.p. (de kinderen ontvangen een diploma, kleurplaat en verrassing)

Bestel je tickets online, klik hier.

0

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken