Kleuterbios – Buurman & Buurman hebben een nieuw huis!

Speciaal voor de allerkleinste organiseert Gotcha! Cinema op zondag 22 april 2018 een Kleuterbios met de film Buurman & Buurman hebben een nieuw huis!

Kleuterbios
Om de kleintjes kennis te laten maken met de bioscoop organiseert Gotcha! Cinema de Kleuterbios. Tijdens de film zal het geluid wat zachter staan en het zaallicht gedeeltelijk aanblijven. Na de film krijgt ieder kind een bioscoopdiploma en tekening.

Buurman & Buurman hebben een nieuw huis!
Buurman en Buurman is geliefd bij jong en oud. Het is altijd weer genieten van het gestuntel van de beide buurmannen, die zelf juist vinden dat ze zo handig zijn. Ook in deze nieuwe avonturen gaat er weer van alles mis tijdens het klussen. Zo loopt de bouw van een bijenkorf in de tuin uit op een regelrechte ramp. Een elektrische grasmaaier op zonne-energie blijkt toch niet zo’n goed idee, en voor het vegen van de schoorsteen maken de buurmannen een groot gat in het dak. Een eenvoudig fitnessapparaat wordt omgebouwd tot een draaimolen en een mol in de tuin zorgt voor grote problemen. Het bouwen van een tuinhek is ingewikkelder dan je zou denken. En waarom zou je een kapotte afwasmachine repareren als je ook een badkamer hebt? Kortom, er is weer genoeg werk aan de winkel voor Buurman en Buurman. A je to!

Datum: zondag 22 april 2018
Aanvang: 16.00 uur
Duur: 75 minuten
Entree: € 6,- p.p. Inclusief bioscoopdiploma en tekening

Kaartjes kopen voor deze voorstelling? Klik hier.

0

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken