Kids Night Out

Kom in de vakantie op vrijdagavond met al je vrienden en vriendinnen naar de speciale Kids Night Out! Dit mag je zeker niet missen! Bij aankomst mag je eerst shinen op onze rode loper. Bij binnenkomst ontvang je een heerlijk drankje en popcorn. Trommel dus snel al je vrienden en vriendinnen op, want dit wordt een avond om niet te vergeten! Let op: kinderen tot 18 jaar en huishoudens mogen naast elkaar zitten. 

Vrijdag 7 augustus: Trolls Wereldtour! 
Trolls Wereldtour is het vervolg op de hitfilm Trolls van DreamWorks Animation (Shrek, Madagascar, Kung-Fu Panda). In een vrolijk en kleurrijk avontuur dat hen verder brengt dan ooit tevoren doen Poppy en Branch een grote ontdekking. Ze maken deel uit van zes verschillende Trollenstammen met zeer uiteenlopende muziekstijlen: Funk, Country, Techno, Klassiek, Pop en Rock. Hun wereld staat op het punt een stuk groter maar vooral ook luider en muzikaler te worden.

Datum: 7 augustus 2020
Aanvang: 18.45 uur
Einde: +/- 20.30 uur
Entree: € 10,50 p.p.
Inclusief drankje en popcorn

Bestel je tickets online, klik hier.

 

Vrijdag 14 augustus: Engel! 
Engel is een onzeker meisje dat maar moeilijk nee kan zeggen en graag thuis is. Thuis voelt voor haar vertrouwd, met haar knappe koppen van ouders, haar lieve kat Saturnus en de gekke oom Tobias, die oppast als haar ouders naar een congres gaan. Op een dag, onderweg naar huis, gebeurt er iets vreemds: ze struikelt, bereidt zich voor op een harde val, maar ineens zweeft ze in een prachtige zeepbel. Als de zeepbel uit elkaar spat en engel verdwaasd op de grond ligt, ziet ze naast zich een prachtig zilveren klokje liggen. Al snel komt engel erachter dat het klokje heel bijzonder is. Alles wat ze wenst, komt uit! Engel wordt ineens enorm populair maar of haar nieuwe leven haar ook echt gelukkig maakt?

Datum: 14 augustus 2020
Aanvang: 18.45 uur
Einde: +/- 20.30 uur
Entree: € 10,50 p.p.
Inclusief drankje en popcorn

Bestel je tickets online, klik hier

0

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken