Kids Night Out: 100% Wolf

Kom op vrijdag 23 oktober met al je vrienden, vriendinnen of je ouders naar de speciale Kids Night Out met de film 100% Wolf! Dit mag je zeker niet missen! Bij aankomst mag je eerst shinen op onze rode loper. Bij binnenkomst ontvang je een heerlijk drankje en popcorn. Trommel dus snel iedereen op, want dit wordt een avond om niet te vergeten! 

100% Wolf
Freddy en zijn familie bewaren al eeuwenlang een groot geheim. Overdag zijn ze gewone mensen, maar ‘s nachts transformeren ze in weerwolven. Normaal zou Freddy op zijn veertiende verjaardag ook transformeren in een weerwolf, maar dat loopt fout. In plaats daarvan verandert hij in… een roze poedel. Dit betekent het begin van hilarische avonturen, want Freddy heeft ondanks alles maar één missie: bewijzen dat hij voor 100% een wolf is. Tijdens zijn zoektocht beseft Freddy dat hij, ondanks zijn roze, ontplofte kapsel, misschien niet 100% wolf is… maar wel 100% held.

Datum: 23 oktober 2020
Aanvang: 18.45 uur
Duur: 97 minuten (deze voorstelling heeft geen pauze)
Entree: € 10,50 p.p.
Inclusief drankje en popcorn

Bestel je tickets online, klik hier

Let op: Wij mogen maximaal 30 personen per zaal plaatsen. Kinderen t/m 12 jaar en huishoudens mogen naast elkaar zitten. Bij de ingang van de zaal krijg je een plaats toegewezen, je mag niet zelf kiezen.

 

0

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken