High Tea: Love Sarah

Geniet op zondag 11 oktober 2020 samen met vriendinnen, familie of collega’s van een heerlijke High Tea tijdens de film Love Sarah.

High Tea
Vanaf 15.30 uur is de zaal geopend en om 16.00 uur start de film. Tijdens de film kan je genieten van heerlijke zoete en hartige hapjes en ontvang je 3 kopjes thee. Indien je graag een kopje koffie wenst, is dat uiteraard geen probleem.

Love Sarah
Vastbesloten om de droom van haar overleden moeder, het openen van een bakkerswinkel in het Londense Notting Hill, uit te laten komen besluit de 19-jarige Clarissa de hulp van haar moeders beste vriendin Isabella en haar vervreemde excentrieke oma Mimi in te schakelen. De drie generaties vrouwen zullen hun rouw, onzekerheden en onderlinge verschillen moeten zien te overwinnen om de herinnering aan de door hen zo geliefde Sarah levend te houden door hun winkel te vullen met liefde, hoop én kleurrijk gebak van over de hele wereld.

Datum: 11 oktober 2020
Zaal open: 15.30 uur
Start film: 16.00 uur
Entree: € 24,50 p.p.
Inclusief film, zoete en hartige hapjes, 3 kopjes thee of koffie 

Let op: Bij de ingang van de zaal krijg je een plaats toegewezen, je mag niet zelf kiezen. Je mag met 2 personen naast elkaar zitten.

Bestel je tickets online, klik hier.

0

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken