Halloween Fright Night (16+)

Wie durft? Twee angstaanjagende films op één bloedstollende Halloween avond!

Deze Fright Night begint met HALLOWEEN KILLS. De Halloween-nacht waarin Michael Myers terugkeerde is nog niet voorbij. Halloween Kills begint enkele minuten nadat Laurie Strode (Curtis), haar dochter Karen (Judy Greer) en haar kleindochter Allyson (Andi Matichak) het gemaskerde monster Michael Myers brandend in een kooi in Laurie’s kelder hebben achtergelaten. Laurie wordt met levensbedreigende verwondingen naar het ziekenhuis afgevoerd. Ze denkt eindelijk afgerekend te hebben met de gemaskerde seriemoordenaar die haar al haar leven lang achtervolgt. Maar zodra Michael zich weet te bevrijden uit de val die Laurie voor hem gezet had, zet hij zijn rituele bloedbad voort.

En aansluitend de film LAST NIGHT IN SOHO. In deze psychologische thriller van Edgar Wright (Baby Driver, Shaun of the Dead) betreedt een jonge vrouw (Thomaskin Harcourt McKenzie, JoJo Rabbit) met een passie voor fashion design op mysterieuze wijze het Londen van de jaren zestig. Daar ontmoet ze haar idool, een adembenemende zangeres (Anya Taylor-Joy, The Queen’s Gambit, Split). Niets is wat het lijkt en ze is getuige van gebeurtenissen met duistere gevolgen…

Datum: 30 oktober 2021
Aanvang:
19.30 uur: Halloween Kills
21.15 uur: Last Night in Soho
Entree: € 20,- p.p.

Inclusief bovenstaande films, medium frisdrank, bier of wijn. Medium zoute of zoete popcorn of nacho’s.

De Halloween Fright Night is enkel geschikt voor personen van 16 jaar of ouder. Legitimatie is verplicht en er zal controle plaatsvinden.

Bestel je tickets online, klik hier.

0

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken