Café, restaurant en bioscoop voor een geslaagd avondje uit in Weert

In het centrum van Weert ligt een fantastische uitgaansgelegenheid: café, restaurant en bioscoop onder één dak. Gotcha! in Weert biedt u het perfecte recept voor een geslaagd avondje uit. Al meer dan 25 jaar is Gotcha! een begrip in Weert en omgeving. U kunt bij ons heerlijk dineren in het sfeervolle restaurant, genieten van de verse ingrediënten en verrassende gerechten. Vervolgens laat u zich onderuit zakken in de comfortabele stoelen van de bioscoop om te genieten van een goede film. Tot slot kunt u gezellig nakletsen.

Gotcha! in Weert staat bekend om de gezellige en ongedwongen sfeer in het café, de goede kwaliteit van het restaurant en de populaire films in de bioscoop. Iedereen is welkom bij café Gotcha!, jong en oud. Er is voor ieder wat wils. Wij organiseren regelmatig speciale thema-avonden. Ook hebben wij diverse scherp geprijsde arrangementen om een film in de bioscoop te combineren met een drankje en bittergarnituur in het café of een diner in het restaurant. De arrangementen zijn er al vanaf € 14,- per persoon. Wij verzorgen de kaartjes van de bioscoop voor u zodat u niet in de rij hoeft te wachten!

Voor meer informatie over de mogelijkheden in het café, restaurant en of de bioscoop van Gotcha! in Weert kunt u contact met ons opnemen.

0

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken