Fright Night: The Shining

Wie durft? Stanley Kubrick’s angstaanjagende horror-meesterwerk “The Shining” keert op 30 oktober 2020 terug in Gotcha! Cinema. De film wordt in ons land voor het eerst  uitgebracht in Kubrick’s oorspronkelijke filmversie, de ‘extended edition’ van 144 minuten, die op 23 mei 1980 in de Verenigde Staten in première ging.

The Shining
Jack Torrance (Jack Nicholson) neemt een baan aan als winterconciërge in het afgelegen Overlook Hotel in Colorado, in de hoop daar van zijn writer’s block af te komen. Hij neemt er zijn intrek samen met zijn vrouw Wendy (Shelley Duvall) en zijn zoon Danny (Danny Lloyd), die geplaagd wordt door paranormale visioenen. Maar het schrijven wil niet vorderen en Danny’s visioenen worden verontrustender. Intussen ontdekt Jack de duistere geheimen van het hotel en verandert hij langzaam in een moordzuchtige maniak die zijn gezin doodsangsten laat uitstaan.

Datum: 30 oktober 2020
Aanvang: 21.00 uur
Duur: 144 minuten
Entree: € 14,50 p.p.
Inclusief film, medium frisdrank en medium zoute popcorn, zoete popcorn of nacho’s.

Bestel je tickets online, klik hier.

Let op: De Fright Night is enkel geschikt voor personen van 16 jaar of ouder. Legitimatie is verplicht en er zal controle plaatsvinden. Bij de ingang van de zaal krijg je een plaats toegewezen, je mag niet zelf kiezen. Je mag met 2 personen naast elkaar zitten.

0

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken