Fright Night: It Chapter Two

Wie durft? Pennywise is terug! Zal de Losers Club Pennywise kunnen verslaan? Bereid je voor op de finale van de grootste horrorfilm allertijden. Inclusief een angstaanjagend lekker welkomstdrankje!

It Chapter Two
Het kwaad vestigt zich opnieuw in het stadje Derry als regisseur Andy Muschietti in It Chapter Twode Losers Club weer bij elkaar brengt, daar waar het allemaal begon. Bereid je voor op de finale van de grootste horrorfilm allertijden. 27 jaar nadat de Losers Club Pennywise heeft verslagen, keert de clown terug naar het stadje Derry om daar iedereen weer de schrik aan te jagen. De Losers zijn inmiddels volwassen en zijn ieder hun eigen weg gegaan. Maar als er weer kinderen verdwijnen vraagt Mike, de enige die in Derry is gebleven, aan de rest om naar huis te komen. Getekend door de gebeurtenissen uit het verleden zullen ze hun grootste angsten moeten overwinnen om Pennywise voor eens en altijd te vernietigen… Maar de clown is dodelijker dan ooit tevoren.

Datum: 6 september 2019
Aanvang: 21.00 uur
Entree:€ 12,50 inclusief een angstaanjagend lekker welkomstdrankje
Duur: 165 minuten

Let op: De Fright Night is enkel geschikt voor personen van 16 jaar of ouder. Legitimatie is verplicht en er zal controle plaatsvinden.

Bestel je tickets online, klik hier.

0

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken