Diner Emmanuel Mertens

Laat u elke 2e zondag van de maand culinair verwennen bij Gotcha! door **sterrenkok Emmanuel Mertens & chef-kok Patrick Jongen.

4-gangen menu – vanaf €35,- p.p. (inclusief amsuses)

Menu oktober (€ 38,50 p.p.):

Smaakmakertjes Amuses

Geschroeide sandwich van gerookte zalmfilet en geitensmeerkaas | frisse mierikswortelhangop
Tempura van gamba en sesamzaadjes | sojascheutjes | frisse gember-limoensiroop
Eierschaaltje gevuld met een warme flan van prei | luchtige truffelsabayon

Voorgerecht:

Eend canette
Bonbon van gekonfijt eendenboutje en gekonfijte sinaasappelschil | rosbief van eendenfilet met zwarte pepergelei | soesje onder een suikerspiegeltje gevuld met eendenlevermousse

Tussengerecht:

Wilde zeebaars
Zeebaarsfilet op het vel bereid | gefrituurde sjalotjes | tomatencompote | aardappelkrokantje | bieslookolie | Provençaalse wijnsaus

Hoofdgerecht:

Cordon bleu rollade
Kleine gepaneerde, krokante rollade van kalfsmuis gevuld met een dun laagje gerookte spekfarce,  Emmentaler en Gruyère | gestoofde spitskool | groene asperge | aardappel-bieslookpoffertjes

Dessert:

Miserable
Huisgemaakt ‘mislukt’ taartje van amandelpoeder en limoencrème  | gekonfijte ananas | passievruchtensiroop | vanille-ijsparfait

10 oktober, 14 november  en 12 december zijn volgeboekt. Reserveren is niet meer mogelijk. 

Naar aanleiding van de nieuwe opgelegde maatregelen vanuit de overheid hanteren we vanaf vrijdag 24 september een toegangscheck voor bezoekers vanaf 13 jaar. De toegang tot de bioscoop, het café en restaurant voor jou en je medebezoekers zal vanaf vrijdag 24 september alleen verleend worden op vertoon van een geldige QR-code uit de CoronaCheck app en vanaf 14 jaar in combinatie met een geldig ID (Paspoort, Identiteitskaart of Rijbewijs). Kinderen t/m 12 jaar worden niet gecontroleerd.

0

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken