Restaurant, café en bioscoop voor een geslaagd avondje uit in Weert

In het centrum van Weert ligt een fantastische uitgaansgelegenheid: restaurant, café en bioscoop onder één dak. Gotcha! biedt u het perfecte recept voor een geslaagd avondje uit. Al meer dan 25 jaar is Gotcha! een begrip in Weert en omgeving. U kunt bij ons heerlijk dineren in het sfeervolle restaurant, genieten van de verse ingrediënten en verrassende gerechten. Vervolgens laat u zich ontspannen onderuit zakken in de comfortabele stoelen van de bioscoop om te genieten van een goede film. Tot slot kunt u gezellig nakletsen in het café onder het genot van een lekker drankje zoals een goede wijn of ambachtelijk biertje.

Gotcha! in Weert staat bekend om de goede kwaliteit van het restaurant, de gezellige en ongedwongen sfeer in het café en de populaire films in de bioscoop. Iedereen is welkom bij restaurant Gotcha!, jong en oud. Er is voor ieder wat wils. Wij organiseren regelmatig speciale thema-avonden. Ook hebben wij diverse scherp geprijsde arrangementen om een film in de bioscoop te combineren met een diner in het restaurant en of drankje en bittergarnituur in het café. De arrangement zijn er al vanaf € 14,- per persoon. Wij verzorgen de kaartjes van de bioscoop voor u zodat u niet in de rij hoeft te wachten!

Voor meer informatie over de mogelijkheden in het restaurant, café en of de bioscoop van Gotcha! in Weert kunt u contact met ons opnemen.

 

HEINEKEN Nederland reikt Gouden Tapknop uit aan Café Gotcha
Café Gotcha uitgeroepen tot beste horecazaak van 2017

Zoeterwoude, 2 maart – Café Gotcha wint de jaarlijkse Gouden Tapknop en mag zich de beste horecazaak van 2017 uit de regio Limburg noemen. De Gouden Tapknop is onderdeel van het kwaliteitsprogramma Goed Getapt van HEINEKEN Nederland, waarbij verschillende mystery guests gedurende het jaar horecazaken beoordelen op de kwaliteit van gastheerschap, service en bierbehandeling. Harm Lamberigts, eigenaar van Café Gotcha, nam de prijs gisteren in ontvangst.

Beleving van de gast staat centraal
Harm Lamberigts is bijzonder trots op de prijs en de waardering voor Café Gotcha: “Fantastisch dat we hebben gewonnen! Voor ons is het winnen van de Gouden Tapknop echt een blijk van waardering en de kroon op een mooi jaar. Mede dankzij het Goed Getapt programma blijven wij als team altijd gestimuleerd onze gasten de beste ervaring te bieden en de beleving van de gast centraal te stellen. Kwaliteit vanuit het hele bedrijf zorgt voor een goed getapt biertje. Geweldig dat dit met deze prijs wordt bevestigd.”

De uitreiking van de Gouden Tapknop is onderdeel van het Goed Getapt kwaliteitsprogramma van HEINEKEN Nederland. Freek Laeven, regiomanager Limburg: “We faciliteren al meer dan twaalf jaar trainingen en workshops voor horecazaken door heel Nederland. Zo kunnen we samen de gasten optimaal bedienen en zorgen we dat goed getapt pils, speciaalbier, cider en alcoholvrij bier op de juiste manier geserveerd wordt. Dit zorgt voor tevreden gasten die vaker terugkomen. Onze mystery guests testen de kwaliteit van de service bij de deelnemende horecazaken, Café Gotcha heeft dit jaar laten zien dat zij de terechte winnaars zijn van de Gouden Tapknop. Een prestatie om trots op te zijn!”

0

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken