Avengers Double Bill (Infinity War en EndGame)

Maak de langverwachte première van Avengers: Endgame compleet met onze Avengers Double Bill, met eerst Avengers: Infinity War en daarna het sluitstuk in de Marvel saga!

Avengers: Infinity War 2D
Tien jaar nadat de eerste film van het Marvel Cinematic Universe werd uitgebracht, komt de spanning tot een hoogtepunt in de grootste confrontatie aller tijden in Marvel’s Avengers: Infinity War. Voor het eerst komen alle helden en hun bondgenoten uit alle voorgaande films bij elkaar om het op te nemen tegen de machtige Thanos die een bedreiging vormt die te groot is voor een enkele held. De Avengers moeten bereid zijn alles op te geven in een poging om Thanos te verslaan, voordat zijn missie slaagt en zijn verwoesting een einde brengt aan alles.

Avengers: EndGame 2D
De vreselijke gebeurtenissen die door Thanos in gang werden gezet, roeiden de helft van het universum uit en verzwakten de Avengers. De overgebleven Avengers voelen zich genoodzaakt om nog één keer in actie te komen in Avengers: Endgame, de spectaculaire finale van 22 films van Marvel Studios.

Datum: 28 april 2019

Programma:
14.30 uur: Avengers: Infinity War 2D
17.15 uur: Pauze met hoofdgerecht en drankje naar keuze
18.00 uur: Avengers: EndGame 2D
21.15 uur: Einde

Tijdens de pauze serveren wij het hoofdgerecht uit. Saté Ayam met satésaus, oosterse salade, krokante uitjes en frites.

Entree: € 25,- p.p.
Inclusief Avengers Infinity War, Avengers EndGame, hoofdgerecht en 1 drankje naar keuze.

Bestel je tickets online, klik hier.

0

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken