André Rieu: Magical Maastricht, Verbonden door Muziek

André Rieu is terug in de bioscoop om je in vervoering te brengen! André Rieu: Magical Maastricht, Verbonden door Muziek is vanaf 20 augustus te zien bij Gotcha! Cinema. 

Magical Maastricht: Verbonden door Muziek viert 15 jaar van betoverende concerten in André’s geboortestad Maastricht. De Koning van de Wals heeft zijn meest spectaculaire optredens en gevoeligste muziekstukken geselecteerd en brengt de vrolijke sfeer van zijn iconische openluchtconcerten in Maastricht, regelrecht bij jou in de bioscoop. Gastheer André van Duin heeft een persoonlijk gesprek met André Rieu, een exclusief interview vanaf Het Vrijthof in Maastricht. Geen zomer is compleet zonder de walsen van André Rieu en het ongeëvenaarde Johann Strauss Orkest. Muziek brengt mensen samen, brengt hoop en brengt vrolijkheid- en dat is wat we nu meer dan ooit nodig hebben.

Dit is een unieke mogelijkheid om André Rieu van dichtbij te leren kennen. Geniet samen met je dierbaren van André Rieu, het Johann Strauss Orkest, de fantastische sopranos en The Platin Tenors tijdens het meest betoverende concert van deze zomer. En dat vanuit de veiligheid van een bioscoop bij jou in de buurt. Het belooft het meest hartverwarmende evenement van het seizoen te worden!

Data: 20 t/m 30 augustus 2020
Entree: € 15,- p.p.
Duur: 140 min (incl. pauze)

Bestel uw tickets online, klik hier.

0

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken