André Rieu 2020 Maastricht Concert (GEANNULEERD)

Muziek is magisch: geen andere kunstvorm is zo helend en kan mensen zo goed samenbrengen. Na zijn zeer succesvolle 70ste verjaardagsconcert in de bioscoop nodigt André Rieu jou en al je dierbaren ditmaal uit voor een spectaculaire muzikale avond vanuit zijn woonplaats Maastricht. Happy Together wordt het leukste muziekfestijn in de bioscoop van dit jaar!

Zolang André in je leven is, ben je nooit alleen. Hij weet als geen ander een gevoelige snaar te raken, je tot tranen toe te roeren en te laten lachen, als de enige echte Koning van de Wals! Zwier mee op de betoverende klanken van André’s viool en zijn weergaloze Johann Strauss Orkest, sopranen en de Platin Tenors. Geniet met volle teugen van een magnifiek concert in de openlucht met populaire klassiekers, showmuziek en – uiteraard – meeslepende walsen.

Bij deze unieke bioscoopervaring ontmoet je enkele verrassende speciale gasten, je krijgt een kijkje achter de schermen en bovendien een exclusief interview met de maestro in hoogsteigen persoon. Je bent van harte welkom op dit muziekfeest, waar je in de bioscoop nieuwe vrienden maakt, meezingend, zwierend en walsend in het gangpad … We zien je daar!

De update van het pakket maatregelen dat de overheid neemt om een verdere verspreiding van Covid-19 aan te pakken zorgen ervoor dat André Rieu’s jaarlijkse Maastricht concerten deze zomer niet plaats kunnen vinden. Als logisch gevolg is ook het bijbehorende bioscoop evenement HAPPY TOGETHER geannuleerd.

Mocht u al online tickets hebben gekocht voor deze voorstelling dan storten wij het bedrag naar u terug. Mocht u tickets hebben gekocht aan de kassa dan kunt u contact met ons opnemen via gotcha@gotcha-weert.nl.

0

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken