Zakelijk


Bedrijfsuitje

Voor een bedrijfsuitje bent u bij Gotcha! in Weert aan het juiste adres. Graag maken wij voor uw bedrijfsuitje een arrangement op maat. Wat dacht u van een heerlijk 3-gangendiner in het restaurant? Met aansluitend een spannende film in de bioscoop? Daarna gezellig nakletsen onder het genot van een ambachtelijk biertje in het café? Een uniek bedrijfsuitje wat geheel naar wens en budget is samen te stellen.


Zaal huren

Is uw bedrijf op zoek naar een ruimte voor een congres, presentatie of brainstorm? Of heeft u plannen voor een culturele activiteit? Een voorstelling, filmvertoning of debat? Gotcha! Cinema verhuurt haar zalen! Voor grote en kleine gezelschappen. Met of zonder horeca. Alle zalen zijn uitgerust met moderne technologieën op het gebied van beeld en geluid om uw evenement tot een succes te maken.

Ook kunt u met uw bedrijf bij Gotcha! in Weert terecht voor het huren van een vergaderzaal die optimale privacy biedt en van alle gemakken is voorzien zoals een beamer, airco, bar en een aparte toiletruimte. Er is voldoende parkeergelegenheid en wij helpen u graag bij het organiseren van een vergadering, productpresentatie of bedrijfsuitje.

Voor meer informatie over de zakelijke mogelijkheden van Gotcha! in Weert kunt u contact met ons opnemen via gotcha@gotcha-weert.nl